Babiččina volba uvádí na trh bio a univerzální mouku

sobota, 18. března 2023, 07:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Babiččina volba rozšiřuje své portfolio o dvě novinky – bio mouku a univerzální mouku pro každé večerní.

Zdroj: GoodMills Česko

Zdroj: GoodMills Česko

Společnost GoodMills Česko, producent mouk Babiččina volba, rozšiřuje své portfolio o dvě novinky: bio mouku a univerzální mouku pro každé pečení. Reaguje tak na rostoucí popularitu bio potravin, univerzální mouka pak kombinuje pekařské vlastnosti různých mouk. 

„Mouky, které uvádíme na trh, jsou vyrobeny z vysoce kvalitních obilovin, jejichž původ lze stoprocentně zdokumentovat. Babiččina volba bio se vyrábí z obilí pěstovaného podle přísných pravidel bio produkce, která garantují, že 100 procent surovin je organického původu. Veškeré obilí je potom zpracováváno v sesterském bio mlýně, kam se běžná pšenice nedostane. Díky tomu můžeme zaručit opravdu vysokou kvalitu a čistotu produktu,“ říká David Truxa, ředitel společnosti GoodMills Česko, a dodává: „Naše druhá novinka Babiččina volba Univerzální je naprostou revolucí na trhu. Po vlně specializovaných mouk na různá těsta jdeme dalším směrem a přinášíme univerzální řešení vhodné především pro ty, kteří hledají kvalitní mouku, kterou mohou používat téměř na jakékoli pečení.“

Značka již druhým rokem spolupracuje s cukrářem Josefem Maršálkem, který mouky Babiččina volba používá ve své každodenní praxi i edukaci na kurzech pečení v Gourmet Academy. Nové mouky Babiččina volba jsou k dostání ve vybraných hypermarketech Albert.

-stk-