Big Shock! na Twitchi představil limitku Call of Duty

středa, 8. března 2023, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Energetický nápoj Big Shock! uvedl na trh novou limitovanou edici vytvořenou k příležitosti vydání Call of Duty: Modern Warfare II.

Zdroj: Big Shock!

Zdroj: Big Shock!

Značka energetického nápoje Big Shock! vytvořila u příležitosti vydání hry Call of Duty: Modern Warfare II, novou limitovanou edici. Představila ji na herní platformě Twitch, a to ve spolupráci se svým ambasadorem Xnapym. 

Hlavním bodem kampaně byl šestihodinový stream nového titulu Call of Duty: Modern Warfare II v režii „letsplayerů“ Xnapyho a RobDiesALot. Z toho následně vznikl materiál, který byl využit pro přípravu dalších reklam na podporu limitované edice. Samotný stream, ale i navazující videoreklamy, které se kromě Twitche objevovaly ještě na Facebooku, Instagramu nebo TikToku, měly za cíl nejen zvýšit povědomí o novince v portfoliu, ale také přimět fanoušky využít unikátní kódy na plechovkách. Za ty mohli získat 2XP (dvojnásobné zkušenostní body) ve hře a zapojit se do soutěže o PlayStation 5 a další hráčské ceny.

Edice se stala nejrychleji prodávající limitkou, kterou Big Shock! představil. Díky kampani, pod kterou je podepsána agentura Story TLRS, dosáhla značka třikrát více registrací do věrnostního programu, než tomu bylo u podobné kampaně v loňském roce, dále přes 16 milionů impresí a téměř 100 000 prokliků na soutěžní web.

„Aktivity, které k nové limitce přichystali Story TLRS, přinesly mimořádný úspěch. Máme tak za sebou nejúspěšnější limitku vůbec, získali jsme daleko víc registrací, než jsme předpokládali, a navíc se nám podařilo oslovit zcela novou cílovou skupinu a ještě víc posílit naši pozici ve světě gamingu. Nemluvě o tom, že se nám tuto limitovanou edici podařilo vyprodat v rekordním čase,”  říká ke kampani Tomáš Cholt ze společnosti Big Shock!.

-stk-