Billa spouští před Velikonocemi dvě slevové akce

úterý, 14. března 2023, 07:05 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Billa přichystala s blížícími se Velikonocemi svým zákazníkům dvě slevové akce.

Zdroj: Billa

Zdroj: Billa

Obchodní řetězec Billa připravila přes velikonočními svátky dvě slevové akce. Na další zlevněné zboží upozorní zákazníky na prodejnách speciální komunikace s beránkem, kterému se „slevy lepí na paty“. 

V rámci speciální akce mohou zákazníci získat 20% slevu na jakékoli nezlevněné zboží. Každý, kdo v období od 15. března do 5. dubna přijde do Billy a nakoupí za minimálně 500 korun, získá speciální velikonoční kartu se dvěma samolepkami na slevu 20 %. Při příštím nákupu může zákazník nalepit nálepku na dva různé nezlevněné druhy zboží podle své libosti a u pokladny slevu uplatnit. Samolepky může zákazník uplatnit až do 9. dubna.  

Od středy 8. března mohou pak zákazníci využít další předvelikonoční akci. Ten, kdo až do 28. března v Bille nakoupí nad 600 korun, automaticky ke své účtence obdrží čárový kód se slevou 100 korun na příští nákup. Tu může uplatnit až do 3. dubna. Sleva se nevztahuje na tabákové výrobky, tiskoviny, dárkové karty, kupóny a zálohované obaly.

Během celého předvelikonočního období se budou zákazníci v prodejnách Billa setkávat s motivem velikonočního beránka, kterému se „lepí slevy na paty“. Pokaždé, když na něj lidé narazí přímo, ať už přímo na prodejně, nebo v letáku, najdou u něj doporučení na výhodné ceny a slevové akce.

-stk-