Celio představí v Palladiu nový koncept prodejny

středa, 8. března 2023, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Celio posiluje svou přítomnost v retailu a otevírá v novém konceptu prodejnu v pražském obchodním centru Palladium.

V pražském Palladiu otevřela značka Celio prodejnu ve zcela novém konceptu, zdroj: Celio.

V pražském Palladiu otevřela značka Celio prodejnu ve zcela novém konceptu, zdroj: Celio.

Původem francouzská značka pánské módy Celio rozšiřuje svou síť kamenných obchodů na českém trhu. K deseti stávajícím prodejnám přidává novou v pražském obchodním centru Palladium. 

Celio generuje převážnou část obratu z retailu. I z tohoto důvodu se k otevření další pobočky rozhodla a do budoucna plánuje ve své expanzi pokračovat. „Jako prodejce výhradně pánského oblečení vnímáme, že muži, kteří u nás nakupují, jsou často zvyklí si pořizovat oblečení v kamenných prodejnách,“ říká Josef Hanus, marketingový manažer Celio, s tím, že polovinu nákupů však dělají značce ženy. Od roku 2021 nabízí Celio také e-shop www.celiostore.cz. 

V pražském obchodním centru Palladium představí Celio na ploše 300 m2 zcela nový koncept otevřené prodejny. Jedná se o vzdušnou pobočku s prostorným vchodem bez výloh, kde jsou produkty velmi jasně a přehledně viditelné už z obchodní pasáže. Interiér kombinuje kov a dřevo, jeho součástí jsou i digitální obrazovky a velkoplošné televize. V obchodě bude rovněž možné vyzvednout si online objednávky v rámci služby Click & Collect. „V prodejnách si zakládáme na zákaznickém servisu, proto věnujeme proškolování našeho personálu nadstandardní péči,“ dodává Josef Hanus. Na novou pobočku upozorní i kampaň na CLV v ulici Na Příkopě, komunikace na sociálních sítích a prostřednictvím newsletteru.

Na českém trhu působí Celio od roku 2008. V Praze má i s novou prodejnou celkem pět poboček – kromě Palladia také v obchodních centrech Nový Smíchov, Černý Most, Atrium Flóra a Letňany. Dále provozuje dvě prodejny v Brně – ve Vaňkovce a Olympii – a po jedné v Ústí nad Labem, Pardubicích, Hradci Králové a ve Zlíně. Nejvýdělečnější prodejnou je ta na Novém Smíchově. Letos v lednu zaznamenala značka meziroční nárůst v obratu o 82 % a podobný trend se opakoval i v únoru. Mezi oblíbené produkty patří džíny powerflex, polo trička, svetry nebo kolekce formálního oblečení. 

V komunikaci Celio pracuje od roku 2021 s konceptem „Be Normal“, jímž chce nabídnout „normální módu“ za dostupné ceny pro „normální muže“. Staví především na hravosti a humoru, přičemž se spojuje se známými lokálními osobnostmi, jako je zpěvák Matěj Ruppert, fotbalista Tomáš Ujfaluši, FMX rider Petr Pilát, herci Leoš Noha a Ladislav Hampl či kuchař Roman Vaněk.

Celio v kampani nabízí vánoční dárky „pro každého chlapa"

neděle 11. prosince 2022

-stk-