Economia uvedla nový obsahový web Centrum Výběr

středa, 22. března 2023, 07:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Economia spustila nový web využívající obsahu ze všech titulů vydavatelského domu.

Zdroj: Economia

Zdroj: Economia

Economia spustila nový web Centrum Výběr využívající obsahu ze všech titulů vydavatelského domu. Nabídne tematicky uspořádaný obsah z produkce vydavatelství a v budoucnu i od třetích stran, se kterými se plánuje dělit o výnosy.

Na Výběr.centrum.cz jsou k dispozici články, galerie, videa nebo rozhovory z Aktuálně.cz, Žena.cz, lifestylová témata z PročNe, ale i analytické články či infografiky z Hospodářských novin nebo týdeníku Ekonom. „Na novém webu nabídneme editorský výběr nejvyhledávanějších témat daných do kontextu a využívajících více zdrojů, to vše v přehledné a vzdušné grafice,“ říká produktový manažer Centrum.cz Michal Mitas. Služba bude zdarma. V první fázi bude dostupná v plné šíři pouze pro přihlášené uživatele Centrum.cz, Volný.cz a Atlas.cz.

„Věřím, že právě spuštěný Centrum Výběr bude tou správnou inovací na uživatelsky oblíbené platformě Centrum.cz. Chystáme i další novinky, naším dlouhodobým cílem je, aby s našimi službami byl náš uživatel vždy v centru dění,“ říká CTO Economie Tomáš Eder.

-mav-