History Channel se představí s upraveným logem

neděle, 12. března 2023, 08:45 TV, Aktuality MediaGuru

Dokumentární stanice History Channel projde v následujících týdnech na českém a slovenském trhu vizuální proměnou. Podle informací operátorům, které poskytla společnost A+E Networks provozující tento program, má ke změně dojít koncem března.

Nové logo dokumentárního kanálu History

Nové logo dokumentárního kanálu History

History Channel, zkráceně pouze History, už se řadu let neorientuje pouze na historii, jak vyplývá z jeho názvu. Důvodem k zachování názvu této placené tematické stanice, je filosofie jeho provozovatele, která říká, že "Dobrý design je jako dobrý příběh", měl by obstát v běhu doby. Je nicméně překvapující, že za posledních let nedošlo k přejmenování kanálu, který dává prostor například pořadům s aukční tematikou, oceňování archivních předmětů apod.

Filosofií rebrandingu je: „odkrývání obsahu skrytého na očích a povzbuzování zvídavého diváka, aby objevoval historii všude kolem sebe“. „Je to velmi žádaná a osobní značka, která se vždy snaží dívat na historii moderní optikou,“ uvedl Tim Nolan, výkonný kreativní ředitel společnosti A+E Networks. Stanici mohou najít zákazníci v placených televizních službách. Portfolio na českém trhu doplňuje zejména dokumentární program Crime+Investigation.

Sport k novému uvedení logo si můžete přehrát zde.

-lukpol-