Kanály Mezzo a Mezzo Live HD s novým vizuálem

středa, 29. března 2023, 16:30 TV, Aktuality MediaGuru

Placená hudební stanice Mezzo, která se orientuje na vážnou hudbu, operu a balet, slaví pětadvacet let. Při této příležitosti prošla spolu se svým sesterským kanálem Mezzo Live HD proměnou grafického vizuálu.

Hudební stanice Mezzo odstartovala 21. března 1998, v uplynulých dnech tak oslavila pětadvacet let od zahájení vysílání. Vysílání bylo určeno od počátku všem fanouškům klasické hudby, tance a jazzu. V současné době tvoří společné portfolio s kanálem Mezzo Live a vzájemně se doplňují. Mezzo prošlo v uplynulých letech nezbytným technologickým upgradem – vysílání v širokoúhlém formátu, ve Full HD a také s prostorovým zvukem.

Obě stanice jsou k dispozici v nabídkách řady operátorů, někteří však nenabízejí formát HD. Mezzo Live při příležitosti svého rebrandingu upustilo od doplňku v logu upozorňující na vyšší obrazovou kvalitu. Pro obě stanice je tak již formát Full HD jako naprostý standard. 25 let od svého startu nyní Mezzo a Mezzo Live připomíná tematickými večery v rozmezí od 21. března až do 1. května. Diváci najdou detaily na webu https://www.mezzo.tv/fr/mezzo25.

-lukpol-