Komunikační agenturou Hyundai Motor Czech je Mark BBDO

úterý, 7. března 2023, 09:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novou komunikační agenturou společnosti Hyundai Motor Czech se stala Mark BBDO.

Zdroj: BBDO

Zdroj: BBDO

Agentura Mark BBDO uspěla ve výběrovém řízení, ve kterém Hyundai Motor Czech hledala strategického partnera pro nastávající klíčové období. Klientský tým Mark BBDO čeká práce na posilování značky Hyundai jako technologického leadera v mobilitě, práce na komunikačních kampaních nebo rozvoj zákaznické zkušenosti.

„Následující roky budou pro značku Hyundai zásadní; souběžně s modernizací stávající produktové řady postupná elektrifikace změní vnímání mobility jak z pohledu užitné hodnoty, tak i uživatelského prožitku. Hyundai si získává stále větší oblibu u českých řidičů. V Česku vyráběné modely i30 a Tucson se staly nejprodávanějším novými vozy českých rodin za rok 2022* a značka jako taková je již druhý rok po sobě druhou nejprodávanější na českém trhu. Chceme si tuto pozici udržet a navíc dále posílit naše postavení v oblasti moderních technologií a mobility budoucnosti. Tato témata potřebujeme komunikovat na odpovídající úrovni, a proto jsme hledali partnera, který vyniká strategickou kompetencí i plně profesionální exekucí. Požadovanou kombinaci vlastností v tendru nejlépe splňovala agentura Mark BBDO,” uvádí Marek Trešl, ředitel marketingu v Hyundai Motor Czech.

O klienta Hyundai se bude v Mark BBDO od začátku března starat seniorní kreativní tým Martina Mareše, projektový team povede Tomáš Cebula, který má zkušenosti s komunikací pro značku Škoda Auto na globální úrovni.

„Agenturu stavíme primárně na seniorních specialistech. Proto si vážíme rozhodnutí klienta, který ocenil nejen úroveň a možnosti špičkového CGI, ale i naší schopnost a potřebu chápat brand komplexně, a tuto naši zkušenost zprostředkovat českému zákazníkovi. V neposlední řadě jsem vděčný za oboustranně fungující chemii během výběrového řízení, “ hodnotí výsledek tendru Martin Mareš.

-mav-