Monitora nabídne shrnutí článků umělou inteligencí

neděle, 5. března 2023, 08:00 Aktuality, PR MediaGuru

Monitoria Media nabídne shrnutí článků pomocí umělé inteligence od OpenAI, která stojí za Chat GPT.

Zdroj: Monitora

Zdroj: Monitora

Společnost Monitora Media, která působí na poli mediálního monitoringu, nabídne shrnutí článků za pomoci AI. Využije k  tomu umělou inteligenci společnosti OpenAI, která stojí i za známým Chat GPT.

„Největším přínosem využití umělé inteligence je především vyšší efektivita při vyhodnocování dat, a spolu s  tím úspora času našich uživatelů, kteří nyní získají přehledné shrnutí výstupů na jedno kliknutí,“ říká Tomáš Berger, CEO Monitora Media. 

Díky prvkům umělé inteligence Monitora dokáže shrnout články v  několika málo větách, což urychlí zpracovávání obsahu jednotlivých výstupů. To se promítne nejdříve do emailových reportů. Uživatelé tak nebudou muset číst celý obsah, ani se proklikávat z  reportů do aplikace. 

Monitora tak navazuje na nasazení umělé inteligence v  rámci vyhodnocování nejlepších výstupů, které používá od léta loňského roku. Do budoucna chce potenciál umělé inteligence promítnout i do všech dalších funkcí na zpracování dat a obsahu, které nabízí, a posunout se od monitoringu médií k media intelligence. 

Monitora s pomocí AI vyhodnocuje důležitost zpráv

sobota 10. září 2022

„Technologie OpenAI je pro nás jen jedna z komponent, do budoucna chceme co nejvíce využívat vlastní vyvíjené řešení a posouvat tak možnosti umělé inteligence v  monitoringu všude, kde uživatelům pomůže s odstraněním repetitivní práce,“ doplňuje Berger. 

-stk-