Pilsner Urquell vyzdvihuje v kampani správná rozhodnutí

pondělí, 20. března 2023, 12:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pilsner Urquell spustil novou brandovou kampaň, kterou zároveň uvedl i komunikační platformu Chuť správných rozhodnutí.

Z nového spotu Pilsner Urquell, zdroj: Pilsner Urquell

Z nového spotu Pilsner Urquell, zdroj: Pilsner Urquell

Pilsner Urquell spustil novou brandovou kampaň, kterou zároveň uvedl i komunikační platformu Chuť správných rozhodnutí. Základ kampaně tvoří TV spot vyprávějící příběh o tom, že má smysl dělat charakterní volby, i když nejsou samozřejmostí. Kampaň poběží na českém i slovenském trhu a kromě televize bude k vidění v online prostoru včetně sociálních sítí až do konce dubna. Komunikační platformu a kreativu připravila agentura VMLY&R.

„Novou komunikační platformou jsme se chtěli přiblížit našim spotřebitelům pomocí tématu, které se dotýká všech a které bychom mohli zároveň jako značka naším dosavadním působením jednoznačně podepsat. Vycházíme ze životních situací, kdy člověk stojí před nelehkým rozhodnutím. Výroba plzeňského piva podle stejné receptury nezměněné již 180 let je také příkladem takového rozhodnutí a dělá značku Pilsner Urquell tím, čím je. Chceme proto v rámci naší dlouhodobé komunikace inspirovat k lepším rozhodnutím všechny kolem nás,“ říká Kristýna Tereková, Senior Brand Manager, Pilsner Urquell CZ/SK.

Kampaň odstartovala nasazením TV spotu s příběhem, který stojí na správném, i když nelehkém rozhodnutí. „Hledali jsme příběh, kde by hrálo hlavní roli správné rozhodnutí. Takové, které promění život. Situace, kdy buď můžete nechat věci plynout, nebo do ní zasáhnout a něco změnit. V našem příběhu to je rozhodnutí jít méně pohodlnou cestou, ale zato udělat něco pro přítele, pomoci mu v těžké situaci vrátit se zpátky do života. Rozhodně nejde o to dojímat se, naopak – je to spot o vůli, o přátelství, o tom, že někdy stačí málo a dokážeme velké věci. Vždycky to je výzva,“ říká autorka scénáře Helena Johnston, Senior Copywriter VMLY&R.

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Třicetisekundový spot byl na televizních obrazovkách odvysílán poprvé v pátek 17. března. Vznikl pod režijní taktovkou Marka Partyše v produkci Bistro Films a natáčel se na Starých Splavech a v Kladně. Postupně ho doplňují digitální formáty a sociální sítě. Celá kampaň potrvá do konce dubna, uvedení pokračování kampaně je v plánu letos na podzim.

-mav-