Rakuten TV přidala hobby kanál a zábavná videa

čtvrtek, 23. března 2023, 16:30 TV, Aktuality MediaGuru

Součástí nabídky online služby Rakuten TV, která kombinuje služby videotéky a bezplatně streamovaných programů na bázi FAST Channels, se staly v uplynulých dnech kanály FailArmy a 5-Minute Crafts. K dispozici už byly na platformě Plex.

Oba nově zařazené programy mohou najít zájemci v kategorii Live TV, což je třetí položka v menu. Stanice FailArmy sama sebe charakterizuje jako světového lídra v zábavných fail videích a kompilacích. Stejnojmenný televizní portál publikuje pravidelně také týdenní přehledy Fails of the Week. 5-Minute Crafts je programem z kategorie DIY, tedy „Udělej si sám“. Na Facebooku například tuto platformu sleduje přes 67 milionů uživatelů.

Portál MediaGuru upozornil nedávno své čtenáře také na zařazení nového programu World of Freesports německé společnosti Mainstream Media. Jde o stanici s extrémními sporty, která byla spuštěna v říjnu loňského roku a na mezinárodní úrovni je k dispozici právě přes Rakuten TV. „Jsme velmi potěšeni, že náš FAST kanál World of Freesports může být streamován po celé Evropě,“ uvedl Tim Werner, generální ředitel Mainstream Media.

-lukpol-