Rossmann nabízí ve věrnostní kampani doplňky na jógu

sobota, 11. března 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové věrnostní kampani mohou získat členové Rossmann Clubu doplňky na jógu.

Klíčový vizuál k jarní věrnostní kampani drogerie Rossmann, zdroj: Rossmann

Klíčový vizuál k jarní věrnostní kampani drogerie Rossmann, zdroj: Rossmann

Síť drogerií Rossmann startuje novou věrnostní kampaň, v níž mohou zákazníci prostřednictvím Rossmann Clubu získat kolekci základního příslušenství na cvičení jógy pro začátečníky i pokročilé. Tváří kampaně se stala cvičitelka jógy Zuzana Klingrová. Akce trvá do 23. května, či vyprodání zásob.

Součástí kolekce je například masážní válec, pěnový blok, protiskluzová jógamatka s popruhem k přenášení, láhev na pití, extrémně savý mikrovláknový ručník nebo sportovní taška s kapsami. 

„Ve společnosti Rossmann věříme, že život s jógou je krásnější. Proto jsme se členům našeho věrnostního programu Rossmann Club rozhodli nabídnout jedinečnou a limitovanou edici, která cvičení jógy posune na další úroveň,“ doplňuje Olga Stanley, manažerka komunikace Rossmann.

Základem k získání doplňků na jógu je stažení aplikace Rossmann Club, prostřednictvím které mohou zákazníci v rámci svých nákupů v kamenných prodejnách stejně jako v e-shopu sbírat virtuální body. Body je následně možné využít při nákupu výše zmíněných produktů. Bez věrnostních bodů jsou tyto předměty neprodejné. Pomůcky na jógu je možné získat již od 30 věrnostních bodů s doplatkem 99,90 Kč.

-stk-