SkyShowtime přidala 1. března do katalogu přes 50 titulů

čtvrtek, 2. března 2023, 12:55 TV, Aktuality MediaGuru

Jednapadesát nových titulů se podle online katalogu JustWatch objevilo 1. března v nabídce nové online videotéky SkyShowtime, která v České republice působí od 14. února. Celá řada titulů ve službě však stále chybí.

Nově zařazené tituly ve SkyShowtime prostupují jak jednotlivými žánry, tak i dekádami a výškou hodnocení na mezinárodní filmové databázi IMDb. Namátkou jde například o Číslo 9 z roku 2009, Amerického prezidenta z roku 1995, snímek Milk z roku 2008, Tlumočnici nebo Zlomené květiny z roku 2005, Smrt a život Charlieho St. Clouda z roku 2010, Dvojí hru z roku 2009 nebo několik příběhů věnovaných dětské panence Barbie.

Samozřejmě i služba SkyShowtime se při vstupu na český trh nevyhnula řadě chyb. Jedním z nejviditelnějších bylo například nasazení českého dabingu k filmu Steve Jobs z roku 2015, který ovšem odpovídal naprosto jinému titulu. Chyba nebyla doposud odstraněna. Služba také obsahuje záložky Filmové série, některé z nich ovšem zejí prázdnotou. Kolekce Rychle a zběsile nabízí například pouze druhý díl, podobně Vřískot zastupuje jen část první a třetí.

-lukpol-