Sportstribal bez programů s geoblokaci, přidala Perfect Game TV

pondělí, 27. března 2023, 07:10 TV, Aktuality MediaGuru

Významnou změnu provedl v uplynulých dnech provozovatel bezplatné streamingové služby Sportstribal. Z nabídky zmizely tři stanice, které nebyly k dispozici z důvodu geoblokace na území České republiky.

Stanice Perfect Game TV je věnována fanouškům baseballu. Zdroj: Pixabay

Stanice Perfect Game TV je věnována fanouškům baseballu. Zdroj: Pixabay

V nabídce streamingové služby Sportstribal zmizely tři stanice, které nebyly k dispozici pro sledování na území České republiky. Jednalo se konkrétně o programy Tennis Channel, USGA a InTrouble. Za posledním z nich stojí společnost Insight TV, která provozuje také na našem trhu působící InUltra, šíří ho společnost Vodafone s českými titulky. Důvodem odpojení všech tří stanic je geoblokace a tudíž nedostupnost v našem regionu.

Z nabídky byl opětovně odstraněn kanál Strongman Championship, naopak se zde objevila programová novinka Perfect Game TV. Jedná se o program určený zejména pro milovníky baseballu. Stanice divákům přinese přímé přenosy, týdenní přehledy i bohatou knihovnu amatérských soutěží. Perfect Game TV je k dispozici pochopitelně v HD rozlišení. Výrazně lepší programovou pozici dostala stanice Sportstak, která je nově k dispozici v Top 20.

-lukpol-