Telly neprodloužila distribuční smlouvu na kanály Warner Media

úterý, 7. března 2023, 11:00 TV, Aktuality MediaGuru

Součástí placené satelitní a internetové služby Telly nebudou od 1. dubna některé kanály společnosti Warner Media.

Ze satelitní a internetové televize Telly zmizí mj. stanice Cartoon Network.

Ze satelitní a internetové televize Telly zmizí mj. stanice Cartoon Network.

Půjde konkrétně o zpravodajskou stanici CNN International a dětskou televizi Cartoon Network. „Chtěli bychom vás informovat, že dnem 31. 3. 2023 dojde k vyřazení zahraničních kanálů CNN a Cartoon Network z nabídky Telly z důvodu konce platnosti vysílacích smluv na tyto kanály,“ píše na svých webových stránkách operátor. Obě stanice byly součástí balíčků Střední a Velký, a to jak v internetové, tak i satelitní verzi. CNN je k dispozici pro všechny operátory pouze v SD rozlišení, Cartoon Network vysílal u Telly online ve formátu HD.

Lze předpokládat, že neprodloužení distribuční dohody na dva výše uvedené programy souvisí s jejich cenou, která je přímo úměrná diváckému zájmu, který dokáže operátor přesně měřit v internetové verzi. Cartoon Network je k dispozici s českou audio stopou.

„Televizní zpravodajství můžete nadále sledovat na kanálech CNN Prima News, BBC World News, ČT24 a TA3. Pohádky a zábavné pořady pro nejmenší najdete na kanálech Minimax, Disney Channel, Nickelodeon, Nicktoons, Duck TV a ČT :D,“ doplnila společnost Telly.

-lukpol-