Vodafone TV zařazuje Premier Sport místo Canal+ Sport

čtvrtek, 30. března 2023, 11:10 TV, Aktuality MediaGuru

Vodafone se nedohodl na distribuci programů Canal+ Sport a Canal+ Action, místo toho poskytne zákazníkům od dubna kanály Premier Sport.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Telekomunikační operátor Vodafone se nedohodl s francouzskou skupinou Canal+ na distribuci jejích programů Canal+ Sport a Canal+ Action, které má v nabídce kromě Skylinku i konkurenční T-Mobile. Jako náhradu poskytne zákazníkům od dubna kanály Premier Sport.

Toto doplnění pro Vodafone TV v praxi znamená, že pokryje kompletní fotbalovou Ligu mistrů a výrazně rozšiřuje nabídku přenosů z Evropy, ať už je to německá Bundesliga, italská Serie A, španělská LaLiga, skotská Premiership nebo Saúdská liga s Cristianem Ronaldem. Naopak v portfoliu chybí anglická Premier League, na jejíž vysílání drží práva francouzská skupina Canal+ provozující Skylink. Dále je pak nabídla i společnosti T-Mobile.

Kromě fotbalových lig bude na Premier Sportech k vidění nově i to nejlepší ze světa smíšených bojových umění MMA nebo basketbalová Euroliga. Za výraznou českou stopou v UFC stojí Jiří Procházka, který se zde stal vůbec prvním českým šampionem. Přenosy z basketbalové Euroligy nabídnou například zápasy s Janem Veselým a Tomášem Satoranským, chybět nebude ani liga amerického fotbalu NFL včetně akce Super Bowl.

„Pro všechny naše zákazníky, a to i ty s tarifem Klasik, otevřeme nové prémiové stanice Premier Sport 1 a Premier Sport 2 na celý duben i květen. Špičkovou sportovní podívanou si tak mohou užít úplně všichni. Premier Sport 1 naladíte na pozicích 69 a 100, Premier Sport 2 na pozici 70. O následném zařazení sportovních stanic do televizních tarifů budeme předem informovat,“ uvedl Milan Raška, ředitel oddělení rozvoje televizní a internetové služby.

-lukpol-