Volkswagen Financial Services na PR volí AC&C PR

čtvrtek, 9. března 2023, 07:20 Aktuality, PR MediaGuru

Novou komunikační agenturou společnosti Volkswagen Financial Services se stala AC&C PR.

Zdroj: Volkswagen Financial Services

Zdroj: Volkswagen Financial Services

Volkswagen Financial Services, finanční společnost v oblasti automobilového trhu, si v tendru na zajišťování komplexních PR služeb vybrala agenturu AC&C Public Relations. 

„Hledali jsme kombinaci know-how v komunikaci finančních služeb a automotivních témat. Agentura nás také oslovila kreativitou a zkušeným týmem. Navíc dlouhodobě pracuje pro importéra značek koncernu Volkswagen, což přináší nejen dokonalou znalost oboru ale také řadu synergií,“ říká Jana Hrušková, vedoucí oddělení produktu a marketingu Volkswagen Financial Services. 

Spolupráci obě společnosti zahájily 1. března 2023, agenturní tým vede výkonný ředitel AC&C PR Jan Klíma, key account manažerkou je Eva Bláhová 

Volkswagen Financial Services je finanční společnost, která se specializuje na financování osobních a užitkových vozů  značek Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Porsche, Ducati, ojetých automobilů všech značek a prémiových značek Bentley a Lamborghini. Nabízí produkty v oblasti úvěrů, operativního leasingu, pojištění a dalších služeb mobility soukromým osobám, podnikatelům i firmám, a to jak pro koncernové vozy (tzv. značkové financování), tak i pro vozy dalších značek na českém trhu.

-stk-