Za výkonnostní marketing ve Slevomatu zodpovídá Dvorský

pondělí, 13. března 2023, 10:20 Aktuality, Lidé, Marketing MediaGuru

Komerčním ředitelem portálu Slevomat se stal Matěj Dvorský. Ze své pozice zodpovídá i za marketing.

Matěj Dvorský, zdroj: Slevomat

Matěj Dvorský, zdroj: Slevomat

Český cestovní a zážitkový portál Slevomat hlásí změny v managementu. Novým komerčním ředitelem, do jehož kompetencí spadá i výkonnostní marketing, se stal Matěj Dvorský. Finančním ředitelem se pak stal Martin Krajhanzl. Dosavadní CEO Slevomatu Ladislav Veselý nově v rámci skupiny Secret Escapes zastává roli Executive Director of Slevomat Group, kam spadá také cestovní portál Skrz a slovenský Zlavomat.

Matěj Dvorský přichází do Slevomatu ze společnosti Skrz.cz, kde působil osm let, z toho poslední čtyři roky jako CEO. V nové roli bude mít na starost v rámci vedení týmů výkonnostního marketingu, CRM a datové analytiky akvizici a retenci zákazníků. „Zastřešující zodpovědnost mám potom za plnění komerčních cílů Slevomatu a hledání nových příležitostí k růstu,” říká Dvorský. Vedením Skrz.cz byla pověřena jakožto provozní ředitelka Markéta Červenková, která ve firmě doposud zastávala roli marketingové ředitelky.

Na místo finančního ředitele celé Slevomat Group přišel Martin Krajhanzl, který v minulosti působil jako finanční ředitel ve společnostech Carvago, regionálním distributorovi zdravotnických prostředků Aspironix a ve Storyous. Hlouběji v minulosti se věnoval jako analytik akciovým trhům v České spořitelně. Při studiích na VŠE pak založil v roce 2007 Klub investorů, největší studentskou organizaci kolem investic v Česku, která se rozrostla i přes hranice do Bratislavy.

-mav-