Železný promluví na workshopu o kreativní antireklamě

úterý, 21. března 2023, 09:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vladimír Železný promluví o kreativní antireklamě na The best of Czech Promotion Summitu.

Vladimír Železný v čase, kdy řídil TV Barrandov

Vladimír Železný v čase, kdy řídil TV Barrandov

V sérii speciálních workshopů, kterou pořádá marketingová agentura Czech Promotion, vystoupí i Vladimír Železný, někdejší generální ředitel TV Nova. Akce se uskuteční v úterý 28. března 2023 v rámci konference Retail Summit. Sledovat ho budou moci nejen diváci v pražském Kongresovém centru, ale od 14:40 i široká veřejnost prostřednictvím živého vysílání.

„Nepochybuji, že vystoupení Vladimíra Železného na téma kreativní antireklamy nenechá nikoho chladným. Vždyť o to přece v reklamě jde. Diváci se mohou těšit i na celou řadu našich marketingových specialistů, kteří svými zkušenostmi z praxe a přístupem k zákazníkům dokážou posluchače obohatit. Uslyšíme, proč kreativitu nedefinuje talent, jaký význam má v reklamě umění jazyka nebo představíme případovou studii firmy, která roste na padajícím trhu,“ uvádí Jan Coufal, CEO agentury Czech Promotion.

The best of Czech Promotion Summit proběhne v úterý 28. března od 14:40 do 17:00 v předvečer zahájení letošního ročníku obchodní konference Retail Summit. Sledovat ho lze zde.

-mav-