Ambasadorem značky Betano je v Česku Libor Bouček

středa, 12. dubna 2023, 13:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sázková společnost Betano představila novou kampaň, jejíž ústřední tváří se stal moderátor Libor Bouček.

Zdroj: Betano

Zdroj: Betano

Sázková společnost Betano představila novou kampaň, jejíž ústřední tváří se stal moderátor Libor Bouček. Cílem kampaně je oslovit českou sázkařskou komunitu, zvýšit povědomí a vybudovat důvěru ke značce. Betano se dlouhodobě profiluje na poli sportovního sponzoringu i mainstreamových pořadů jako jsou reality show.

„Stejně jako na poli sponzorování týmů jsme se i při výběru ambasadora řídili strategií, že chceme spolupracovat pouze se špičkou v oboru, což Libor Bouček naprosto splňuje,“ uvedl Adam Srb, marketingový manažer Betano.

„S velkým očekáváním jsem sledoval vstup Betana na český trh. Je skvělé, že díky většímu konkurenčnímu prostředí mezi sázkovkami může do sportu plynout víc peněz. To je pro mě jako rodiče zásadní. Sport peníze potřebuje nejen na vrcholové úrovni, ale především pro podporu těch nejmladších. Česko se musí hýbat. A jedním ze zdrojů příjmů jsou sázkovky,” říká k nové spolupráci Libor Bouček.

Nový ambasador zvažoval při uzavírání spolupráce i bezpečnostní rovinu: „Líbí se mi možnosti nastavení seberegulace – tedy snaha Betana o maximální bezpečnost uživatelů a s tím spojený akcent zábavy. To je pro mě podstatné. Doufám, že vloženou důvěru nezklamu, a těším se na společnou cestu.”

Zdroj: Betano

Kampaň Betano poběží na online i offline kanálech a jde o kompletní 360° záběr. Správu online a performance kanálů zajistí mediální agentura Mindsquared

Společnost Betano patří pod provozovatele sportovního sázení Kaizen Gaming. V současnosti působí v 12 zemích po celé Evropě, Latinské Americe a Severní Americe. 

-mav-