Aplikace iVysílání personalizovala sekci Moje ČT

středa, 26. dubna 2023, 15:50 TV, Aktuality MediaGuru

Česká televize rozšířila personalizovanou sekci Moje ČT do aplikací, které jsou k dispozici například v televizorech s připojením k internetu, případně pod virtuálním červeným tlačítkem HbbTV. V menu nahradila kategorii Oblíbené.

Informační box upozorňující na přidání nové sekce. Repro: iVysílání

Informační box upozorňující na přidání nové sekce. Repro: iVysílání

Na novou funkci upozorňuje Česká televizeiVysílání po jeho spuštění. Pod kategorií Moje ČT se objeví box, který informuje o jejím přidání, a co díky ní divák získá. V menu nahradila nová položka dosavadní sekci Oblíbené. Ta z iVysílání nezmizela, je ale nově zahrnuje jako součást Moje ČT. Vedle kategorie Oblíbené je zde k dispozici ještě položka Rozkoukané. O plánech se sekcí Moje ČT se mohou diváci seznámit na jejím webu.

„Od 12. dubna 2023 je spuštěna nová verze Moje ČT, přes kterou je již možné se do iVysílání přihlásit. V tuto chvíli umožňuje přihlášenému divákovi ukládat pořady do oblíbených a vracet se snadno k rozkoukaným pořadům,“ informuje Česká televize a dodává: „Získáte tak možnost se k nim rychle a snadno vracet. Seznam oblíbených bude pouze váš a budete ho mít dostupný na všech zařízeních, kde budete přihlášeni.“

-lukpol-