Asko začíná v prodejnách budovat vzorové byty

úterý, 25. dubna 2023, 06:25 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Asko – Nábytek přidává do svých prodejen vzorové byty, které mají ukázat možnosti plánování interiéru.

Vzorové byty nabízí Asko – Nábytek zatím v Plzni a Teplicích, rozšíří se však na všechny prodejny, zdroj: Asko – Nábytek.

Vzorové byty nabízí Asko – Nábytek zatím v Plzni a Teplicích, rozšíří se však na všechny prodejny, zdroj: Asko – Nábytek.

Společnost Asko – Nábytek přichází na svých prodejnách s novinkou – vzorovými byty, které mají zákazníky inspirovat k zařizování interiéru. Na českém trhu s nimi dlouhodobě pracuje již Ikea. 

„V rámci naší filozofie a proklientského přístupu rozšiřujeme nabídku našich služeb. V prodejnách postupně budujeme tzv. vzorové byty vybavené kvalitním nábytkem, který ukazuje široké možnosti plánování kompletního interiéru. Zákazník si může prohlédnout modelovou kompozici přímo u nás v prodejně a nechat si vytvořit 3D vizualizaci na míru jeho potřebám,“ představuje službu marketingová ředitelka společnost Andrea Štěpánová.

Prostřednictvím této prezentace chce společnost zdůraznit široké možnosti modelových řad, ale také možnost přizpůsobení kompozice na míru. „Vzorové byty slouží jako inspirace. Můžete se na vlastní oči podívat, že můžete mít kuchyň se samostatnou spíží, technickou místnost nebo třeba předsíň, a to vše sladěné do posledního detailu,“ dodává Štěpánová. 

Vzorové byty pak slouží jako ukázka plánování interiéru na míru. „Naši zákazníci jsou zvyklí na plánované kuchyně, nyní však nabídku rozšiřujeme na celý sortiment a dokážeme stejným stylem naplánovat i kompletní domov zcela podle přesných požadavků našich zákazníků,“ upozorňuje Štěpánová a doplňuje, že už nyní můžete službu využít v Plzni a Teplicích. Postupně budou vzorové byty vybudovány i ve zbývajících 12 prodejnách Asko – Nábytek a v osmi obchodech na Slovensku.

Nová služba pak stojí na bezplatné 3D vizualizaci interiéru, se kterou pomohou specialisté na prodejnách. Během konzultace si mohou zákazníci vyzkoušet různé varianty ze široké nabídky dekorů i barev nábytku do celého bytu. 

Asko – Nábytek od minulého roku nabízí také službu Click & Collect, asistovanou nakládku, on-line plánování a poradenství nebo impregnaci sedacích souprav. Loňskou novinkou je párování produktů, které usnadňuje on-line nákupy a nabízí produkty, které se hodí ke zvolenému zboží. Zákazníci mohou rovněž využívat odborného poradenství. 

-stk-