CBS uvedla v Česku novinky na Android TV a Apple TV

čtvrtek, 20. dubna 2023, 06:55 TV, Aktuality MediaGuru

Americká televizní síť CBS uvedla v průběhu týdne dvě novinky, které se přímo dotknuly i uživatelů, kteří sledují její programy prostřednictvím televizních aplikací. Hlavní novinkou je zejména přidání programu Inside Edition.

Stanice Inside Edition je k dispozici prostřednictvím aplikace CBS pro majitele multimediálních center Apple TV. Tematická televize se zde objevila mimo jiné vedle kanálů CBS News a Mixible. Inside Edition vychází ze stejnojmenného amerického televizního magazínu. Kromě témat ze společnosti se věnuje zejména zpravodajství ze světa a politice. Součástí platformy jsou jak webové stránky, tak i samostatný YouTube kanál.

V rámci aplikace CBS News pak došlo v kategorii streamovaných programů k přidání kanálu Mixible, který je zaměřený na pop kulturu, zábavu a mix dalšího zábavního obsahu. Stanice Mixible už byla v Česku k dispozici prostřednictvím aplikace CBS, kterou lze právě využívat na Apple TV. Přidání programu do EPG aplikace CBS News znamená rozšíření do Android TV, ale i některých dalších zobrazovačů. Stanice je umístěna na poslední pozici.

-lukpol-