Cyklus Cesty k úspěchu se přesunul z TV Prima na DVTV

pondělí, 17. dubna 2023, 14:45 Aktuality, TV MediaGuru

Cyklus podnikatelských příběhů Cesty k úspěchu vstupuje do nové etapy a z televize Prima se přesouvá na DVTV.

Zdroj: Komerční banka

Zdroj: Komerční banka

Cyklus podnikatelských příběhů Cesty k úspěchu vstupuje do nové etapy. Po 12 letech na televizních obrazovkách se s premiérovou 24. sérií nově přesunul na internetovou platformu DVTV. Právě zde je možné od 11. dubna v sedmi aktuálních dílech sledovat cestu osobností ze světa byznysu za jejich podnikatelským snem. Kampaň k pořadu, za nímž stojí Komerční banka, je v režii contentové agentury Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.

Za 12 let své existence představil cyklus Cesty k úspěchu divákům TV Prima, kde se dosud vysílal, téměř dvě stovky podnikatelů či firem, a tématům souvisejícím s podnikáním v Česku. Jim se bude věnovat i po přesunu na internetovou televizi DVTV. V premiérových příbězích se ta objevují otázky tykající se budování a udržení byznysu v ekonomicky náročné době posledních let, investicích, správného plánování nebo udržitelnosti.

„Cesty k úspěchu jsou přehlídkou podnikatelských příběhů potvrzujících, že úspěšný byznys vyžaduje nejen investice, ale také trpělivost, pokoru a odvahu jít za svou vizí často i přes nečekané překážky, a nepolevit ani v časech krize. Jen tak lze z rodinné firmy, nebo od základů, vybudovat podniky uznávané u nás i v zahraničí. Zviditelnění práce úspěšných českých podnikatelů je pro nás nejlepším způsobem, jak inspirovat nováčky v byznysu a zároveň je motivovat k odvaze vydat se vlastní cestou. Navíc ještě s vědomím, že bez ohledu na velikost mají po svém boku spolehlivého bankovního partnera,“ říká Jitka Koubová z oddělení Komunikace a Brand Experience z KB.

„Projekt za léta jeho realizace známe od dramaturgie přes výrobu až po vysílání doslova do detailu. Umožňuje nám to rozvíjet jej tak směrem, který bude diváky i klienta stále oslovovat. A právě jeho vývoj nás přivedl také k letošní velké změně, kdy jsme televizní obrazovku vyměnili za online vysílání. Vidíme v tom příležitost, jak příběhy malých i velkých podnikatelů dostat k ještě více lidem, navíc formou, kterou v dnešní době hodně preferují a je jim blízká. Věříme, že jdeme správným směrem, který je bude bavit,“ dodává Martina Konrádová z Fuse, která je za projekt zodpovědná.

Tvářemi pořadu, oceněným také Zlatou peckou za product placement (2019), budou nově moderátoři zpravodajské internetové televize DVTV Martin Veselovský, Daniela Drtinová a Daniela Písařovicová.

-mav-