Do týmu agentury MSL nastupuje Marie Cicvárek

pondělí, 17. dubna 2023, 15:25 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do týmu PR agentury MSL Czech Republic přichází Marie Cicvárek.

Marie Cicvárek, zdroj: MSL

Marie Cicvárek, zdroj: MSL

Tým PR agentury MSL Czech Republic ze skupiny Publicis Groupe se rozšiřuje o nového člena. Nastupuje do něj Marie Cicvárek, jež se z pozice PR Consultanta bude starat o vybrané korporátní klienty, konkrétně o ČSOB Pojišťovnu, farmaceutický start-up Organon a nově také Kärcher. K tomu povede lifestylovou komunikaci pro značku Foodora.

„Naším cílem je pomáhat klientům komunikovat zajímavě a srozumitelně s ohledem na různé cílové skupiny. V řadě situací může být kreativní lifestylový přístup účinnou alternativou k tradiční formální zpravodajské komunikaci. Věřím, že Marie bude významnou posilou našeho týmu, neboť přináší jednak zajímavou kombinaci zkušeností jak s korporátní, tak i lifestylovou komunikací, ale také spoustu kreativních nápadů,“ komentuje Radek Vítek, Head of Brand Reputation MSL Czech Republic.

Do MSL přichází Marie Cicvárek z agentury Adison, kde měla na starosti medializaci a kreativní komunikaci značek iRobot, Tesco či Labe 1503. Pro značku Ikea zajišťovala navíc podporu v oblasti influencer marketingu. Dříve působila jako lifestylová redaktorka v online magazínu Žena-in.cz nebo PR manažerka v agentuře Focus Agency, kde se zabývala medializací zdravotnických a farmaceutických témat klientů.

-stk-