Druhá řada minisérie Iveta zahájí na Voyo od 5. května

úterý, 18. dubna 2023, 07:15 Aktuality, TV MediaGuru

Druhá řada minisérie Iveta se v nabídce Voyo objeví 5. května. Roli Ivety Bartošové opět ztvárňuje Anna Fialová.

Iveta II, zdroj: TV Nova

Iveta II, zdroj: TV Nova

Druhá řada minisérie Iveta se v nabídce Voyo objeví 5. května. Roli Ivety Bartošové opět ztvárňuje Anna Fialová. Děj se posouvá do 90. let a do období vrcholné tvorby Ivety Bartošové. Druhá série Ivety divákům nabídne vhled do jejího života v letech 1990 až 1998.

Budou tak moci sledovat její zlatou éru, kariérní propad, dramatický osobní život doprovázený první velkou bulvární aférou v Česku, vztah s Rudolfem Hrušínským nejml., natáčení komedie Jaroslava Soukupa Svatba upírů i mateřskou pauzu a comeback díky muzikálům. Série je lemována Ivetiným vztahem s Ladislavem Štaidlem.

Kromě Anny Fialové, Elišky Křenkové, Aleny Mihulové a Miroslava Hanuše, s nimiž se diváci setkali už v první řadě, se na větší ploše představí Ondřej G. Brzobohatý v roli Ladislava Štaidla. Dalšího z výrazných mužů v Ivetině okolí, skladatele Karla Svobodu, si zahrál Saša Rašilov, jeho ženu Vendulu Svobodovou Karolína Vágnerová, Rudolfa Hrušínského nejmladšího pak Oskar Hes. V pokračování se dále objeví Ján Jackuliak, Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Miloslav König, Zuzana Onufráková a Ondřej Ruml jako Karel Gott.

Minisérii produkovala Barletta Productions, režíroval a scénář napsal Michael Samir.

Zdroj: Voyo

-mav-