Edenred si na PR komunikaci vybírá DFMG

neděle, 23. dubna 2023, 07:25 Aktuality, PR MediaGuru

Edenred si na zajištění PR komunikaci volí skupinu Digital First Marketing Group.

Zdroj: FB Edenred

Zdroj: FB Edenred

Společnost Edenred, jež se zaměřuje na poskytování zaměstnaneckých benefitů, si na PR komunikaci vybírá skupinu Digital First Marketing Group (DFMG). Ta nově zodpovídá za kompletní řešení v otázkách public relations. Jedním z cílů spolupráce je ukázat Edenred jako lídra v oblasti digitalizace a wellbeingu.

Edenred chce v komunikaci především ukázat, jak pomáhá odvětví benefitů posouvat společnost vpřed – ať už jde o digitalizaci, nebo společenskou odpovědnost. „Vycházíme z naší dlouhodobé strategie, za níž stojí motivace být lídrem na Českém trhu, a to nejen v poskytování služeb v oblasti benefitů, ale i v inovacích. Spustili jsme platformu, která zaměstnavatelům umožňuje lépe porozumět spokojenosti a požadavkům svých zaměstnanců, a máme v plánu představit virtuální benefitní kartu v mobilu. Vnímáme také svou silnou roli v nastolování agendy a edukaci zaměstnavatelů. Například pomáháme ocenit mimořádné talenty v odvětví HR v rámci Recruitment Academy Awards,” uvádí Peter Hradiský, generální ředitel Edenred.

„Naším cílem není jen budovat značku Edenred jako takovou. Jdeme s naší vizí o krok dál a zvyšujeme povědomí o přínosných projektech v oboru, které mají společenský přesah a pomáhají zlepšovat sociální stituaci lidí. Například pomáháme zajišťovat obědy ve školách pro děti ze sociálně slabších rodin, podporujeme Potravinovou banku a mnoho dalšího,“ vysvětluje pojetí dlouhodobé komunikační strategie Aneta Martišková, členka vedení Edenred. „V tom je pro nás partnerství s kolegy z DFMG mimořádně přínosné. Spolupráce s agenturou totiž není jen o PR, ale i o zprostředkování nových příležitostí a propojení s lidmi a subjekty, kteří s námi chtějí pracovat na inovativních projektech a řešeních – a tím posouvat ČR mezi moderní digitální státy,“ dodává.

V rámci partnerství se agentura bude starat o kompletní PR značky Edenred. Rovněž zajistí media relations a zviditelnění strategických témat. Mezi ně patří především zaměstnanecký wellbeing a digitalizace napříč oblastí HR. Komunikovat se chystají ale i klíčové statistiky a vývoj spotřebitelského chování na českém trhu. V neposlední řadě svoji pozornost obrátí i k otázkám společenské odpovědnosti a udržitelnosti v rámci CSR aktivit.

Společnost Edenred působí ve 45 zemích, v České republice její služby každý den využívá přes 700 tisíc zaměstnanců, které mohou s chytrou benefitní kartou, jež umí automaticky rozlišit mezi jídelními a volnočasovými benefity, využívat služby více než 57 tisíc partnerských provozoven.

-stk-