Fuel TV zmizela z nabídek několika streamingových služeb

úterý, 18. dubna 2023, 09:50 TV, Aktuality MediaGuru

Tematický kanál Fuel TV, který se zaměřuje výhradně na adrenalinový sport, zmizel v uplynulých dnech z několika nabídek streamingových služeb dostupných v Česku. V minulosti tuto stanici poskytoval i operátor Skylink.

Ve vysílání nechybí zejména adrenalinové sporty, ale také motoristické okénko. Zdroj: Pixabay

Ve vysílání nechybí zejména adrenalinové sporty, ale také motoristické okénko. Zdroj: Pixabay

Na českém území byla Fuel TV součástí nabídek Rakuten TV, Sportstribal a Plex. V současné době není tematický program k dispozici již v žádné z nich. Vysílání stanice je možné sledovat i na vlastní streamovací službě Fuel TV+ obsahující také archiv pořadů, která je zpoplatněna částkou 4.99 USD/měsíc, v přepočtu tedy přibližně 105 korun. Fuel TV je k dispozici ve vysokém rozlišení, chybí ji však lokalizace.

Stanice se zapsala do paměti zákazníků placené televize na našem území zejména díky operátoru Skylink, který tento program nabízel v rámci lineárního vysílání. Po ukončení distribuční dohody však už jeho šíření obnoveno nebylo. Fuel TV je jedním z nekonečné řady programů tohoto typu, takže zákazníci mohou online najít celou řadu alternativ. Velmi rozšířen je naopak v nabídkách místních operátorů Extreme Sports.

-lukpol-