Gordon‘s uvádí na trh nealkoholickou variantu

neděle, 23. dubna 2023, 07:40 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Gordon’s přichází na trh se svou nealkoholickou novinkou. Podpoří ji v gastru, na sociálních sítích a s influencery.

Na český trh vstupuje Gordon‘s Alcohol Free 0.0 %, zdroj: Stock Plzeň-Božkov.

Na český trh vstupuje Gordon‘s Alcohol Free 0.0 %, zdroj: Stock Plzeň-Božkov.

Značka ginu Gordon’s uvádí na trh novinku v podobě nealkoholické a nízkokalorické varianty Gordon‘s Alcohol Free 0.0 %, s níž chce oslovit ty, kteří si občas chtějí dát nealkoholické míchané drinky.

„Ve společnosti Gordon´s se snažíme našim spotřebitelům poskytovat stále nové produkty, které budou si budou moci vychutnávat při všech možných příležitostech. Myslíme si, že lidé by se neměli ochuzovat o zážitek nebo chuť jen proto, že si vyberou nealkoholický nápoj. Proto jsme se rozhodli vytvořit Gordon´s 0.0 %, který nabízí lahodnou chuť i v situacích, kdy se spotřebitelé rozhodnout nepít alkohol. Na vývoji nového nealkoholického ginu jsme neúnavně pracovali tak dlouho, než se nám podařilo vyrobit autentický a charakteristický chuťový profil, který naši spotřebitelé oceňují u našeho klasického ginu Gordon´s London Dry Gin. Věříme, že si tento nealkoholický gin naši spotřebitelé oblíbí a budou si ho s oblibou vychutnávat při různých příležitostech,“ popisuje Nicolas Wyckaert, šéf marketingu značky Gordon´s.

Novinka, jejíž jedna porce obsahuje jen 24 kalorií, je k dostání na www.bartidashop.cz, od května také v hypermarketech Albert. Podpoří ji aktivace v on-tradu, na sociálních sítích a spolupráce s influencery. 

-stk-