Hell Energy si na PR vybírá agenturu Insighters

sobota, 8. dubna 2023, 08:40 Aktuality, PR MediaGuru

Hell Energy, výrobce energetických nápojů a balené ledové kávy, si na PR aktivity v České republice zvolila agenturu Insighters.

Zdroj: Hell Energy

Zdroj: Hell Energy

Maďarská společnost Hell Energy, výrobce energetických nápojů a balené ledové kávy, si pro zajištění komunikace na českém trhu vybrala komunikační agenturu Insighters. Agentura klientovi poskytne komplexní služby v oblasti media relations a produktového PR.

Komunikační strategie má posílit pozici značky na tuzemském trhu a dostat ji do širšího povědomí zákazníků. Zároveň má odkomunikovat udržitelné výrobní postupy a ekologické strategie, jejichž rozvoji se značka Hell Energy intenzivně věnuje. Insighters bude mít na starosti nejen komunikaci značky Hell Energy, ale i novější produktové řady Ice coffee (dřívější Hell Energy Coffee), která byla po úspěchu v Maďarsku před několika lety uvedena i na mezinárodní trh. 

„Hledali jsme nejen agenturu s prokazatelnými zkušenostmi v oblasti public relations, ale i někoho s neotřelými kreativními a strategickými nápady. Proto jsme si vybrali Insighters, kteří dokázali identifikovat naše potřeby a navrhnout koncept komunikace odpovídající vizi naší značky pro její rozvoj na českém trhu,“ říká za Hell Energy Jaroslav Dušek, country manager Hell Energy CZ.

-stk-