Penny ve věrnostní akci nabízí figurky zvířat z divočiny

sobota, 15. dubna 2023, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové věrnostní akci Penny nabízí osm plyšových zvířátek pocházejících z volné přírody.

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Penny startuje novou věrnostní kampaň, v níž se zaměřuje na děti. Nabízí osm plyšových zvířátek pocházejících z volné přírody celého světa, z Afriky, Ameriky, Kanady nebo Asie. Zákazníci je mohou pořídit svým dětem se slevou 75 % od 13. dubna až do poloviny června.

V kampani je možné zakoupit lva, zebru, plameňáka, koalu, sovu, opičku, lenochoda nebo krokodýla. „Víme, že jsou zvířátka u dětí velmi oblíbená. V minulosti jsme dětem nabídli například zvířátka z českého venkova, z prehistorie i včely a další broučky, a teď jsme si pro ně připravili zvířátka z divoké přírody. Věříme, že je nejen potěší, ale že se ve své dětské zvídavosti budou i zajímat o to, jak žijí a dozví se tak něco i o jejich životě. Radost není jediným naším cílem, chceme, aby se děti o těchto zvířátkách i něco dozvěděly,“ okomentoval volbu plyšáků Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny. 

Za každých 200 korun nákupu v Penny obdrží zákazník jeden bod. Za 10 bodů nasbíraných ve sběratelské kartičce pak bude možné zakoupit vybraného plyšáka za zvýhodněnou cenu 89,90 Kč. Lze jej pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu 359,90 korun. Tato věrnostní akce potrvá od 13. dubna do 7. června a body bude možné uplatnit o týden déle, tedy až do 14. června. Akce platí do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách Penny po celé republice. 

-stk-