Prodejce nábytku Vivense vstupuje na český trh

středa, 12. dubna 2023, 11:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Značka Vivense vstupuje na český trh. Své zboží nabízí zatím přes e-shop, v plánu má ale i otevření vlajkové prodejny v Praze.

Zdroj: Vivense

Zdroj: Vivense

Společnost specializující se na prodej nábytku, dekorací a bydlení Vivense vstupuje na český trh. V současnosti působí ve Velké Británii, Německu a Turecku. V tuzemsku plánuje otevřít i fyzickou pobočku. Používá slogan „Dovolte si žít hezky“. 

Vivense přináší na český trh designové a nábytkářské produkty a bytové doplňky. Za cíl si dává vytvořit v českém prostředí konkurenci pro již zaběhlé značky. Společnost spustila českou verzi své webové stránky a plánuje otevřít první fyzická místa prodeje, stejně tak jako flagship store v Praze. Prozatím se ovšem spoléhá zejména na prodej přes digitální kanály.

Pro objednávky nad 5000 Kč garantuje dopravu a výnos do bytu zdarma. Oslovit chce zejména zákazníky hledající moderní, kvalitní a stylový nábytek a bytové doplňky. V současné době v Česku prodává tisíce produktů napříč cenovými kategoriemi a postupně bude sortiment rozšiřovat. V nejbližších měsících navíc oznámí první spolupráce s ambasadory.

Značka si pro strategický marketing vybrala kreativní agenturu se zaměřením na digitální marketing, advertia digital. PR a komunikaci s médii Vivense svěřilo PR studiu Punchline.

„Tyto sesterské agentury se ukázaly jako strategicky přemýšlející a spolehliví partneři, se kterými úspěšně hledáme ty nejlepší cesty pro pozvolný růst. Nesu si velmi zajímavou zkušenost s Bonami v oblasti B2B, vše potřebné se proto hezky doplňuje,” říká country manažerka Nina Třísková.

-mav-