Rádio Expres se rozšiřuje na západ Čech, přivádí i svou kampaň

pondělí, 3. dubna 2023, 14:25 Aktuality, Rádio MediaGuru

Tři roky po akvizici společností Seznam.cz rozšiřuje Expres FM poprvé ve své dvacetileté historii rádiové vlny, konkrétně do Plzeňského a Karlovarského kraje.

Kampaň rádia Expres FM na západě Čech, zdroj: Seznam.cz

Kampaň rádia Expres FM na západě Čech, zdroj: Seznam.cz

Nově šíří Expres FM své analogové vysílání na západě Čech, konkrétně ve městech Plzeň (103.0 FM), Tachov (105.6 FM), Karlovy Vary (105.0 FM), Domažlice (103.0 FM), Klatovy (92.4 FM) či Železná Ruda (105.6 FM).

„Po dvaceti letech existence Expresu jakožto lokální pražské a středočeské stanice jsme se vrhli do dalších regionů České republiky. Na šesti vysílačích, od Karlových Varů přes Plzeň až po Železnou Rudu, pokrýváme od jara tohoto roku region západních Čech. S lokální identifikací, s lokálním obsahem a lokálním porozuměním. Rozšířili jsme i signál na další kanály včetně DABu a začali produkovat podcasty,“ říká Pierre Beneš, manažer rozvoje rádií Seznam.cz.

Rozšíření doprovází i marketingová kampaň, kterou rádio loni uvedlo v hlavním městě. Interní marketingový tým Seznam.cz teď přichází s verzí proma i pro západní Čechy.

Pokrytí rádia Expres FM, zdroj: Seznam.cz

Pokrytí rádia Expres FM, zdroj: Seznam.cz

Programové schéma rádia Expres FM, zdroj: Seznam.cz

Programové schéma rádia Expres FM, zdroj: Seznam.cz

Expres FM je metropolitní rádio se zaměřením na současnou kvalitní hudbu od indie rocku přes elektro-pop až po house a drum and bass. V moderátorských vstupech se Expres FM zaměřuje kromě hudebních informací také na zpravodajství z regionu.

-mav-