Sklářská značka Moser si na PR vybírá agenturu Ogilvy

pondělí, 10. dubna 2023, 07:50 Aktuality, PR MediaGuru

Značka křišťálového skla Moser zahájila v dubnu spolupráci s agenturou Ogilvy.

Zdroj: Moser

Zdroj: Moser

Česká prémiová značka křišťálového skla Moser si na PR služby vybrala agenturu Ogilvy. Hlavním cílem dlouhodobé spolupráce, jež začala v dubnu, je podpora pozitivního vnímání značky Moser. Kromě produktového PR zahrnuje i korporátní komunikaci, jejímž cílem bude otevírat aktuální témata ve sklářském odvětví. Kromě toho se bude Ogilvy podílet také na komunikační podpoře související s účastí Moseru na uměleckých a designových veletrzích u nás i v zahraničí. 

„Od spolupráce s agenturou Ogilvy si slibujeme konzistentní komunikaci, která bude reflektovat hodnoty naší značky. Rádi bychom se zaměřili nejen na komunikaci portfolia našich ikonických i nových produktů a kolekcí, ale také na podporu sklářského řemesla jako takového,“ říká Martina Jirásková, marketingová ředitelka Moseru.

Předmětem spolupráce jsou komplexní PR služby na českém trhu a současně definice budoucího přístupu k podpoře komunikačních aktivit na klíčových zahraničních trzích, jako jsou například Itálie, Francie, Španělsko, Německo, Velká Británie nebo Spojené státy americké. Komunikace bude postavena na tradičních hodnotách sklářského řemesla a jejich propojení s moderním uměním a designem.

„V plánovaném PR přístupu se zaměříme na upevnění positioningu značky jakožto prémiového lokálního výrobce nadčasového uměleckého skla, který staví na své silné tradici a umně ji propojuje s moderními prvky. Spolupráci budeme zahajovat představením zcela nového produktu podle návrhu uměleckého ředitele Moseru Jana Plecháče, který bude poprvé ke spatření v galerii Rossana Orlandi během dubnového veletrhu Milan Design Week,“ komentuje za Ogilvy Václav Rambousek. 

-stk-