Služba Plex přidala film Zátopek, zařadila další programy

čtvrtek, 13. dubna 2023, 10:20 TV, Aktuality MediaGuru

Multimediální platforma Plex, která je ve formě aplikace k dispozici na nespočtu zařízení připojených k internetu, zařadila mezi bezplatně streamované filmy i český snímek Zátopek. Titulu bohužel paradoxně chybí lokalizace pro náš trh.

Český snímek se objevil v kinech před dvěma lety, premiéru měl na Karlovarském filmovém festivalu.

Český snímek se objevil v kinech před dvěma lety, premiéru měl na Karlovarském filmovém festivalu.

Snímek Zátopek, který vypráví o životě legendárního československého běžce Emila Zátopka a jeho vztahu s manželkou Danou, je v multimediální službě Plex k dispozici bez lokalizace. Divák si tu může přehrát film pouze v angličtině, případně si zvolit ve stejném jazyce také titulky. Českou jazykovou stopu Zátopek nemá. Snímek z roku 2021 v hlavní roli s Václavem Neužilem získal mimo jiné ocenění Český lev za Nejlepší celovečerní hraný film.

V průběhu dubna se objevily v nabídce také další tři nové stanice. Kanál Just Scifi, později označený jako Alien Nation by Dust, je domovem dokumentů zaměřených na problematiku UFO, vyšetřování nevysvětlitelných záhad a „toho nejlepšího“ z kategorie science-fiction. 123GO! přináší módní tipy, nečekané situace i momenty souvisejícími s aktuálními trendy. Nabídku novinek uzavírá tematická televize Motorsport.tv provozující i online aplikaci.

-lukpol-