Vodafone TV mění nabídku, zavádí tři balíčky i s Voyo

pondělí, 17. dubna 2023, 12:50 TV MediaGuru

Vodafone TV přichází s novým uspořádáním své nabídky. Ruší stávající tarify a místo nich nabízí jeden základ rozšířený o tři tematické balíčky.

Zdroj: Vodafone TV

Zdroj: Vodafone TV

Vodafone TV při příležitosti svého třetího výročí přichází s úpravami ve své nabídce. Základem služby bude vždy téměř 120 programů i přístup do videotéky se 2000 tituly. Z původních tří televizních tarifů (Klasik, Komfort, Komplet) a 11 doplňkových balíčků se totiž stává jeden základ doplněný o tři tematicky zaměřené balíčky: Sport, Cinema a Family. V ceně balíčku získají diváci například 15 prémiových sportovních programů, jindy je v ceně např. streamovací služba Voyo. Vodafone TV má podle operátora stovky tisíc zákazníků.

V novém tarifu, který je stejnojmenný se službou „Vodafone TV“, má být téměř dvojnásobek stanic než u původního TV Klasik. Zahrnuje všechny základní české televizní stanice rozšířené o dokumentární, lifestylové a hudební programy. Obsahuje i Vodafone videotéku s více než 2000 tituly. K tarifu lze přidat tři balíčky.

Balíček Sport obsahuje 15 kanálů včetně třeba Premier Sport nebo Nova Sport. V ceně balíčku Cinema jsou například kanály HBO včetně videotéky HBO Max nebo programy Filmbox. Family balíček zahrnuje 17 kanálů a současně službu Voyo. Voyo bude také předinstalovaná v set-top boxu Vodafone TV.

„Chtěli jsme divákům nabídnout bohatší, a přitom přehlednější televizi přizpůsobenou jejich preferencím, kde si mohou vybrat obsah pohled svého,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

Televize je pro zákazníky s pevným internetem od Vodafonu zvýhodněna o více než 50 % a stojí 150 korun měsíčně. Jako samostatná služba vyjde na 320 korun. U doplňkových balíčků je cena pro všechny zákazníky stejná: Sport 150 korun, Cinema 220 korun, Family (včetně Voyo) 220 korun měsíčně. 

Vodafone TV lze sledovat přes set-top box (standardní nebo prémiový), skrze aplikace pro mobil, tablet, přes webové rozhraní na počítači a aplikace pro chytré televize se systémem Android.

-mav-