Adison zajišťuje nově komunikaci pro Velux a Takedu

pátek, 12. května 2023, 06:35 Aktuality, PR MediaGuru

Adison si připisuje nové klienty – Velux a Takeda. Obhájila také globální World Go Day.

Zdroj: Adison

Zdroj: Adison

Agentura Adison získala dva nové klienty – výrobce střešních oken Velux a farmaceutickou společnost Takeda. Zajistí pro ně vztahy s médii, spolupráci s influencery i integrované kampaně. Zrealizuje také globální osvětovou kampaň ke světovému dni onkogynekologických onemocnění pro ESGO ENGAGe, letos již počtvrté v řadě.

Pro dánskou značku Velux se Adison zaměří primárně na témata, která přesahují samotnou produktovou nabídku. Pomůže informovat například o tom, že Češi na své zdraví sice dbají, ale například množství denního světla nebo čerstvého vzduchu ve svém obydlí tolik neřeší.

„Agentura Adison nás během výběrového řízení přesvědčila svou pečlivou přípravou i kreativními nápady, které přesahují tradiční svět public relations. Společnost Velux vstupuje do nové komunikační éry, ve které se chce ještě více orientovat na koncového zákazníka, a proto pro interní porotu byly důležité nejen parametry jako profesionalita a proklientský přistup, ale také flexibilita a schopnost přicházet s novými nápady, což agentura Adison s úsměvem splňuje,“ vysvětluje spolupráci Zdeněk Okáč, Sales & Marketing support manager společnosti Velux Česká republika. 

Pro firmu Takeda bude agentura zajišťovat strategický rozvoj korporátní komunikace v České republice. „Už během tendru bylo vidět, že lidé z Takedy jsou i v korporátní komunikaci otevřeni kreativitě a stejně jako my mají touhu dělat moderní PR,“ říká Hana Křenková, ředitelka Adisonu.

Agentura se po vítězství ve výběrovém řízení i v tomto roce postará o mezinárodní kampaň zadanou Evropskou sítí pacientských organizací v onkogynekologii pod patronací Evropské onkogynekologické společnosti. Na starost dostala kreativní koncept, podporu a koordinaci zapojených neziskových organizací z téměř 40 zemí světa i globální profily na sociálních sítích a vztahy s médii.

-stk-