Agentura Mark BBDO podstatně rozšířila svůj tým

úterý, 30. května 2023, 07:10 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Za poslední rok se agentura Mark BBDO rozrostla o řadu zaměstnanců.

Nováčci v agentuře Mark BBDO, zdroj: Mark BBDO

Nováčci v agentuře Mark BBDO, zdroj: Mark BBDO

Agentura Mark BBDO se za poslední rok rozrostla o řadu zaměstnanců, kteří přešli především z korporátních agentur. 

Pozici Head of Operations zastává Kristýna Lugmajerová, jež přišla z Publicis  Groupe. Client service mají nově na starosti Šárka Zítová (z Cream), Josef Zábojník (z Wundermanu), Tomáš Cebula (z Optimist), Marie Kulková a Tereza Matoušková (z Ogilvy), Nicole Wojasová (z Leo Burnett) a Ondřej Jaroš (z Equa bank).

Kreativní tým doplnili Lucie Štorková, Petr Pliska a Lucie Bax Trefilová (z Leo Burnett), Angel Diaz (z Ogilvy) a Jan Lenkvík (ze Symbia). Social media má na starosti Tomáš Zvěřina (z Publicis Groupe).

„Podle HR mnoha oddělení je na trhu stále nedostatek lidí. To je a není pravda. Primární motivací je, s kým a na čem budu pracovat a jak se u toho budu cítit. My skládáme tým na základě osobních vazeb, sdílených hodnot a přístupu k práci. Hodláme v tom pokračovat, protože se to pozitivně propisuje do kvality práce a mizivé fluktuace,“ komentuje kreativní ředitel Mark BBDO Martin Mareš.

Seniorní tým pracuje na nových klientech, mezi které patří například Hyundai, LKQ, Knauf Insulation, Coloseum, Globus nebo LG.

„Jsme velmi rádi, že tyto významné značky nám daly důvěru a věříme, že díky našemu posílenému týmu jsme schopni splnit požadavky kreativních a inovativních řešení, která budou úspěšná i v budoucnu.“ dodává CEO Mark BBDO Zdeněk Mikeš.

-stk-