Dětský kanál Moonbug s úpravami, je dostupný v O2 TV

neděle, 21. května 2023, 07:35 TV, Aktuality MediaGuru

Začátkem května došlo k rebrandingu dětského kanálu Moonbug, který má od letošního roku ve své nabídce exkluzivně společnost O2 Czech Republic. Operátor nabízí svým klientům stanici s anglickou a tureckou jazykovou stopou.

Dětský kanál Moonbug Kids se změnil na Moonbug a upravil svoje logo. Zdroj: Moonbug Entertainment

Dětský kanál Moonbug Kids se změnil na Moonbug a upravil svoje logo. Zdroj: Moonbug Entertainment

Dosavadní lineární kanál Moonbug Kids nese nově pouze označení Moonbug, zároveň došlo i k úpravě jeho loga. Nová identita stanice si klade za cíl přinést svému publiku stejnou energii a zábavu jako její barevné pořady a postavy. V loňském roce se společnost Moonbug Entertainment zaměřila na rozšíření distribuce tohoto programu a výsledkem je mimo jiné i jeho zařazení do nabídky O2 TV. Nelokalizovaný kanál je k dispozici od tarifu Bronzová. Stanice je přítomná již ve více než 75 zemích.

„Lineární televize je i nadále extrémně relevantní v mnoha oblastech, kde diváci upřednostňují obsah bez reklam a kurátorský zážitek. Je to také zvláště důležité na trzích, kde není penetrace streamování tak rozšířená a kde je velká poptávka po lineárních službách,“ uvedla při této příležitosti Dilek Doyranová, Moonbug Director, Distribution & Content Partnerships v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Asie, pozn. red.). Stanice je k dispozici v nabídce O2 TV ve vysokém rozlišení obrazu (HD).

-lukpol-