DVTV se vrací na velké obrazovky, má aplikaci pro LG

čtvrtek, 4. května 2023, 15:15 TV, Aktuality MediaGuru

Začátkem tohoto měsíce se objevila aplikace DVTV v LG Content Store ve verzi 1.0.0.

Aktuální trio moderátorů internetové televize DVTV

Aktuální trio moderátorů internetové televize DVTV

Internetová televize DVTV, kterou reprezentují zejména moderátoři Daniela Drtinová, Daniela Písařovicová a Martin Veselovský, bude opět dostupná v televizorech připojených k internetu. Předplatitelé budou moci sledovat obsah prostřednictvím vlastní aplikace.

Začátkem tohoto měsíce se objevila aplikace DVTVLG Content Store ve verzi 1.0.0. Jejím vývojářem je Tivio. Studio na svém webu uvádí, že mezi jeho další klienty patří například Oktagon, Mall.tv (aktuálně končí její podpora, pozn. red.) nebo mediální skupina CNC. Tivio se podílelo i na vývoji aplikací pro FTV Prima nebo slovenskou TV JOJ v případě její streamovací služby JOJ Play.  Z operátorů je významným klientem O2 Czech Republic.

Návrat DVTV na velké obrazovky je zcela logickým krokem, jak zejména předplatitelům této internetové platformy zpřístupnit rozhovory, které aktuálně reprezentuje trojice moderátorů Daniela Drtinová, Martin Veselovský a Daniela Písařovicová, V minulosti tu působila například i herečka a zpěvačka Emma Smetana a donedávná i Michael Rozsypal, který se ve své nové profesní etapě soustředil na vlastní rozhovory pod hlavičkou Michaelův Mashup.

-lukpol-