Letiště Praha spouští B2B komunikaci od S5IVE

pondělí, 29. května 2023, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Letiště Praha startuje nový B2B komunikační koncept, kterým cílí na profesionály v oblasti leteckého obchodu.

Zdroj: Letiště Praha

Zdroj: Letiště Praha

Letiště Praha spouští novou B2B kampaň a dlouhodobý komunikační koncept, jímž představuje letiště profesionálům v oblasti leteckého obchodu. Cílem je tak přispět k rozvoji leteckých spojení z Prahy. Na přípravě se podílela agentura S5IVE (dříve Scholz & Friends).

„Základní otázkou při tvorbě tohoto komunikačního konceptu bylo, jak navést na Letiště Václava Havla Praha letadla nových leteckých dopravců. Hledali jsme silný a zapamatovatelný letištní element, který je zároveň v komunikaci tohoto segmentu ojedinělý. Proto v naší kampani hraje hlavní roli air marshall. Persona, která v netradičním prostředí naviguje k přistání a zaparkování businessu právě v Praze,“ říká Adéla Djelmová, account director agentury S5IVE.

„Celou kampaň provází výstižný slogan ‚Land Your Business in Prague‘ a čtyři kreativní vizuály, které prezentují hlavní strategické oblasti, do kterých B2B komunikaci letos směrujeme – obchodní cesty, turismus, vzdálené destinace a nákladní doprava,“ dodává manažerka airline marketingu Letiště Praha Jitka Hemmerová.

Kampaň bude využívána v průběhu celého roku na online B2B platformách, v odborných online a tištěných médiích, na oborových veletrzích a konferencích prostřednictvím brandingu velkoformátových ploch.

Kombinaci fotografie a CGI kompletně zastřešil Adam Bartas. Produkci zajistila společnost 2PM Production. 

-stk-