Mattoni uvádí kampaní pikantní novinku Mattoni Thai

čtvrtek, 11. května 2023, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mattoni rozšiřuje portfolio svých produktů v plechovkách. Uvádí novinku s příchutí thajské limetky a jemně pikantního chilli.

Na trh přichází novinka Mattoni Thai s příchutí thajské limetky a jemně pikantního chilli, zdroj: Mattoni 1873.

Na trh přichází novinka Mattoni Thai s příchutí thajské limetky a jemně pikantního chilli, zdroj: Mattoni 1873.

Značka Mattoni rozšiřuje portfolio svých produktů v plechovkách o novinku  Mattoni Thai s příchutí thajské limetky a jemně pikantního chilli. 

Mattoni Thai doplní ochucenou řadu v plechovkách – Mattoni Multi, Cedrata a Black. „Inovativní příchuť thajské limetky s chilli přináší nový impuls do kategorie ochucených vod. Díky jedinečné chuti má potenciál oslovit i ty spotřebitele, kteří ochucené minerální vody běžně nepijí. Jemný dotek chilli v Mattoni Thai ocení nejen milovníci pikantních jídel, ale všichni, kdo chtějí ozvláštnit svůj pitný režim,“ říká Eva Straškrábová, brand manažerka Mattoni. 

Mattoni Thai, která je bez konzervantů, umělých barviv i sladidel, lze zakoupit v plechovce o objemu 500 ml za doporučenou maloobchodní cenu 20,90 Kč. Dostupná bude i v kanálu HoReCa. 

Novinku spotřebitelům představuje i online komunikační kampaň s novým spotem. Na sociálních sítích ji podpoří také influenceři.

-stk-