McDonald’s uvádí limitovanou řadu burgerů podle Přemka Forejta

středa, 17. května 2023, 09:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

McDonald’s uvádí limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt.

Přemek Forejt a limitovaná nabídka Maestro, zdroj: McDonald’s

Přemek Forejt a limitovaná nabídka Maestro, zdroj: McDonald’s

McDonald’s i v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí šéfkuchař Přemek Forejt. Sezonní nabídka je k dostání od 17.5. v restauracích v České republice a na Slovensku.

Burgery obsahují hovězí nebo kuřecí maso doplněné ingrediencemi a omáčkou, kterou společnost vyrobila podle představ a chutí šéfkuchaře. Vedle masa jej tvoří dva plátky sýru Raclette, čtyři kusy nakládaných kyselých okurek, salát, nakládané kapie, restovaná cibulka, Gaucha omáčka a bylinkové pesto vytvořené podle receptu Přemka Forejta. Nabídku doplňují octové McShaker Fries a emmentálové tyčinky s jalapenos ve strouhance. 

Společnost McDonald’s uzavřela spolupráci s Přemkem Forejtem loni v únoru na dobu tří let. Přemek Forejt v rámci ní objíždí dodavatele společnosti a odhaluje zákulisí původu surovin a výrobních procesů, které používají. Během více než roční spolupráce Forejt navštívil již šest dodavatelů. Od úterý 16. května je k dispozici nejnovější video z německé výrobny omáček Develey.

-mav-