Near & Dear má novou vývojářskou agenturu Make it Run

sobota, 6. května 2023, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pod názvem Make it Run vznikla v rámci skupiny Near & Dear nová vývojářská agentura.

Tým vývojářské agentury Make it Run (zleva): Matěj Vavřinec, Miroslav Dzurenko, Kristýna Zumrová, Vladislav Pergler a nad ním Dominik Jalč, zdroj: Near & Dear

Tým vývojářské agentury Make it Run (zleva): Matěj Vavřinec, Miroslav Dzurenko, Kristýna Zumrová, Vladislav Pergler a nad ním Dominik Jalč, zdroj: Near & Dear

Komunikační skupinu Near & Dear rozšiřuje nová agentura Make it Run specializující se na vývoj informačních systémů, webových a mobilních aplikací. Vznikla v rámci Ventures části skupiny v reakci na stále rostoucí poptávku klientů po IT službách. 

„V poslední době jsme zaznamenali rostoucí zájem našich klientů o vývojářské služby, a proto nás těší, že se nám podařilo sestavit tým profesionálů, kteří povedou specializovanou firmu zaměřenou na IT projekty. Díky rozšiřování portfolia našich služeb můžeme klientům zajistit vše pod jednou střechou,“ vysvětluje Šimon Vodrážka, Managing Partner Near & Dear Group. 

Ve vedení vývojářského studia stojí CEO Miroslav Dzurenko, CTO Matěj Vavřinec a COO Vladislav Pergler, kteří v minulosti působili v kreativní agentuře Story TLRS. Zkušenosti mají také z velkých nadnárodních společností, kde nebyli spokojeni a hledali větší prostor pro seberealizaci. 

Vývojáři z Make it Run se už dříve podíleli pod taktovkou Story TLRS na projektech, například na vývoji webové aplikace pro vizualizaci statistických dat pro mezinárodní poradenskou společnost, softwarovém řešení pro obchodní partnery Imperial Brands nebo e-shopu a intranetu pro Budějovický Budvar. 

Make it Run nabízí služby pro efektivnější řešení rutinních firemních činností a společně s ostatními agenturami z komunikační skupiny Near & Dear, které se starají o strategii, design, kreativu, produkci a PR, chce klientům nabídnout kompletní odbavení komunikačního mixu.

-stk-