Omstars TV: Bezplatný kanál věnovaný zdraví a duševnímu klidu

sobota, 3. června 2023, 08:00 TV, Aktuality MediaGuru

Streamingová platforma Sportstribal, která působí také v České republice, připravila pro své diváky další novinku. Stanice Omstars TV je bezplatnou obdobou známějších značek, jako jsou například MyZen.tv nebo Body and Balance. K dispozici je v HD rozlišení.

Omstars TV je prvním relaxačním programem tohoto typu v nabídce služby Sportstribal

Omstars TV je prvním relaxačním programem tohoto typu v nabídce služby Sportstribal

Služba Sporstribal prezentuje Omstars TV jako domov pro zdraví a pohodu. „Podívejte se na videa o józe, meditaci, filozofii, rostlinném vaření a dalších. Tato virtuální komunita je vaší svatyní. Takže ať už chcete prohloubit svou praxi nebo se chcete dozvědět více o tom, co to znamená být jogínem, vítáme vás s otevřenou náručí. Rozložte podložku a vydejte se na cestu k vnitřnímu klidu a pohodě,“ popisuje programovou novinku ve své nabídce online platforma.

V České republice je možné streamingovou službu Sporstribal využíval na celé řadě zařízení připojených k internetu. Jedná se jak o televizory, tak i některé multimediální centra. Sportstribal na svém webu garantuje například podporu značek Samsung, LG nebo Panasonic, do dalších zobrazovačů se pak dostává díky Android TV. Právě přítomnost na tomto operačním systému rozšiřuje působnost i do některých multimediálních center. Aplikace je k dispozici zdarma.

-lukpol-