OnlyFans přidává v aplikaci OFTV očekávanou novinku

pátek, 12. května 2023, 07:05 TV, Aktuality MediaGuru

Internetová platforma OnlyFans, která se proslavila zejména poskytováním kontetu explicitního charakteru za úplatu, přinesla výrazné vylepšení své aplikace OFTV. Jako třetí položka v menu se zde objevily Kategorie a tím pádem i očekávanou selekci obsahu.

Tvůrci na OFTV vytváří pro diváky online platformy exkluzivní obsah. Zdroj: OFTV

Tvůrci na OFTV vytváří pro diváky online platformy exkluzivní obsah. Zdroj: OFTV

Aplikace OFTV měla doposud výrazný nedostatek. K dispozici tu byly pouze dvě kategorie, a to Domovská stránka a Hledání. Nově přidanou položkou jsou Creators, tedy Tvůrci. Díky této kategorii mohou nyní uživatelé bezplatné aplikace listovat v jednotlivých kategoriích, případně vybrat si obsah podle jednotlivých influencerů. Aplikace OFTV na rozdíl od OnlyFans neobsahuje explicitní obsah, nicméně na jednotlivých kanálech jsou uvedené webové odkazy na profily jednotlivých tvůrců.

Služba OFTV vznikla před necelých dvěma lety, v létě roku 2021, jako podpora tvůrců na portálu OnlyFans. Záměrem této služby nebylo primárně tvořit obsah pro návštěvníky starší 18 let, ale poskytnout tvůrcům svobodnou platformu, kde budou moci tvořit svůj obsah. OFTV prošla přibližně po roce, v listopadu 2022, rebrandingem a představila se v novém kabátě. Velkým mínusem aplikace pro Android TV a Apple TV byla ale doposud právě sekce, která je nyní označena jako Creators.

-lukpol-