Pekařská kavárna Zrno Zrnko rozšiřuje síť

pátek, 5. května 2023, 06:50 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

K pěti pražským stávajícím pobočkám pekařské kavárny Zrno Zrnko přibude další v Dejvicích.

Zdroj: Zrno Zrnko

Zdroj: Zrno Zrnko

Pekařská kavárna Zrno Zrnko pokračuje ve své expanzi po Praze. K pobočkám v Nuslích, na Tylově a Senovážném náměstí, na Brumlovce a také v Holešovicích nyní přibude v pořadí šestá v Dejvicích. „Chceme být všude tam, kde jsou naši zákazníci,“ vysvětluje spolumajitel pekárny Ondřej Kuchař. 

Dejvická pobočka bude umístěna v ulici Dejvická 33, na místě, kde dříve sídlila prodejna Sklizeno. Díky vzájemné dohodě a vstřícnému přístupu obou stran jsou nyní v dejvickém Zrno zrnku k mání také některé produkty ze sortimentu Sklizeno, třeba farmářská vejce. „Zákazníci si u nás ráno koupí snídani do ruky, během dne posedí na kávě, můžou nechat pohrát děti v dětském koutku v zadní místnosti a cestou z práce koupí kromě výborného chleba třeba suroviny na večerní vaření,“ dodává Ondřej Kuchař. 

Dům v Dejvické 33 byl postaven v roce 1928 a už od samotného začátku sloužil jako pekárna U Plichtů. Ta byla za socialismu vyvlastněna a následně zrušena, ale dodnes je v suterénu zazděná původní parní pec. Nyní dům vlastní vnuk pekaře Plichty.

-stk-