PPC Bee se mění na Dotidot, expanduje do zahraničí

pátek, 26. května 2023, 06:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Do roku 2029 se chce Dotidot stát komplexním marketingových řešením, pomocí kterého půjde řídit téměř celý výkonnostní marketing.

Pavel Vachek, zdroj: Dotidot

Pavel Vachek, zdroj: Dotidot

Společnost PPC Bee se mění a nově vystupuje pod názvem Dotidot. Rebranding navazuje na investici, kterou společnost získala od Reflex Capital Ondřeje Fryce. Vzhledem k tomu, že se PPC Bee nezaměřovala pouze na PPC, je změna nevyhnutelná, vysvětlili zástupci firmy. 

Dotidot je automatizačním marketingovým řešením (anglicky „solution”). Pomocí Dotidotu může klient transformovat data, spouštět automatizační kampaně, změřit je a vyhodnocovat. Dotidot také míří za hranice. V současnosti jej využívají tisíce klientů z více než 50 zemí světa. Během roku nastoupilo 12 nových členů do různých oddělení, celkem v Dotidotu pracuje 31 expertů.

„Cílem Dotidotu je stát se komplexním řešením pro automatizaci online marketingu v České republice, Slovensku i zahraničních trzích. Víme, že jsme na dobré cestě. To už nám potvrzují naši největší klienti, kteří dnes využívají všechny možnosti Dotidotu. A my je podpoříme tím, že neustále přidáváme nové reklamní systémy, formáty nebo celé funkce, které zatím na trhu chybí,” říká Pavel Vachek, CEO Dotidot.

PPC Bee spravovalo do roku 2022 kampaně v hodnotě dvou miliard marketingového rozpočtu jejich klientů. Aplikaci využívaly například e-commerce projekty Alza, Mall, Vivantis, Zoot, Notino, srovnávače Heureka, Zboží.cz nebo agentury Acomware, Publicis Groupe či Dexfinity.

-mav-