Rossmann v nové kampani nabízí cvičení jógy

čtvrtek, 25. května 2023, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rossmann spouští novou kampaň. Na webu a aplikaci nabídne cvičení s jógovými sestavami se Zuzanou Klingrovou.

Klíčový vizuál jógové kampaně drogistické sítě Rossmann, zdroj: Rossmann

Klíčový vizuál jógové kampaně drogistické sítě Rossmann, zdroj: Rossmann

Síť drogerií Rossmann se ve své nové kampani spojuje s jógou, své zákazníky chce tak motivovat k péči o tělo a mysl. V rámci kampaně je spuštěn nový web cvictejogu.cz, v mobilní aplikaci Rossmann Club jsou potom k dispozici videa s jógovými sestavami předcvičovanými Zuzanou Klingrovou. Nové kampani se přizpůsobil také věrnostní program, ve kterém lidé mohou sbírat virtuální body na jógové pomůcky. Součástí bude i akce se cvičením jógy při západu slunce v den letního slunovratu.

„V kampani se snažíme ukázat, že jóga je nejen skvělý druh cvičení, nenáročný na čas i cvičební pomůcky, ale zároveň jde o něco víc – životní filozofii, jež pečuje o vnitřní i vnější krásu člověka. Je tak plně v souladu s naším dlouhodobým mottem ‚A život je krásnější‘,“ říká Marcela Syrovátková, Head of Marketing ze společnosti Rossmann. 

Kampaň běží na sociálních sítích, v tisku a na internetu, dále také v místě prodeje a v již zmíněné mobilní aplikaci. Kromě Zuzany Klingrové, jež je hlavní ambasadorkou kampaně, se do ní dále zapojily Klára Pokorná z online platformy Yoga Gang a influencerky Bára Sedláková a Valentýna Procházková, které komunikují propojení značky Rossmann s jógou na sociálních sítích, především na Instagramu. 

den letního slunovratu – 21. června – povede Klára Pokorná se Zuzanou Klingrovou veřejnou akci spojenou se cvičením jógy. Na střeše Obchodního centra Nový Smíchov si od 18 hodin bude moci až 200 lidí zacvičit jógu pod širým nebem a při západu slunce. Výtěžek ze vstupného bude věnován neziskovému projektu Fandi mámám, který materiálně podporuje maminky samoživitelky.

Z celé akce bude k dispozici i online stream na speciálním webu www.cvictejogu.cz, které přináší o józe a zdravém životním stylu řadu dalších tipů tak, aby si na své přišel každý, a to od pokročilých až po začátečníky.  V rámci věrnostní kampaně si mohou zákazníci drogistické sítě ze nasbírané body se slevou koupit jógové pomůcky, jako jsou sportovní tašky, masážní válce, pěnové bloky na jógu či cvičební podložky.  

Rossmann nabízí ve věrnostní kampani doplňky na jógu

sobota 11. března 2023

-stk-