T-Mobile změnil svou televizní službu na Magenta TV

sobota, 6. května 2023, 14:45 TV, Aktuality MediaGuru

Skupina Deutsche Telekom sjednotila název své televizní služby T-Mobile TV se sousedními zeměmi – Německem a Rakouskem. Nově tedy nese označení Magenta TV. Na Slovensku se tento produkt jmenuje prozatím nadále Magio.

Logo Magenta TV. Zdroj: T-Mobile

Logo Magenta TV. Zdroj: T-Mobile

Označení Magenta není pro zákazníky společnosti T-Mobile neznámým pojmem. Používá ho pro svůj věrnostní program Magenta 1, díky kterému je možné kombinovat za výhodnějších podmínek další produkty operátora. V souvislosti s přejmenováním T-Mobile TV došlo i k úpravě webového portálu, kde lze sledovat televizní nabídku online a také aplikace T-Mobile TV GO. Označení Magenta TV nese i nově její ikona. Změnila se také úvodní obrazovka před spuštění služby.

T-Mobile nabízí svým zákazníkům televizní službu v České republice dvěma způsoby, respektive ve dvou verzích – jako satelitní nebo internetovou televizi. Většina zákazníků se pochopitelně rozhodla pro druhou z nich. Magenta TV je na velkých obrazovkách k dispozici například pro televizory Samsung, LG nebo Android TV, které podporují i některá multimediální centra. Podporu pro Apple TV má služba v sousedním Německu, kde patří do portfolia společnosti Telekom Deutschland.

-lukpol-